Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Printscreen/Tv Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider SNS komentarisao je večeras kritike zbog pojavljivanja njegovog brata Andreja Vučića u Novom Sadu, koji je zajedno sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem obilazio mesne zajednice u kojima su u nedelju održani izbori.

Kako se moglo pročitati na Instagramu, Andrej Vučić i Miloš Vučević su posetili mesne zajednice Gavrilo Princip i Bistricu, a na fotografiji poziraju sa okupljenim članovima Srpske napredne stranke.

„Evo šta su zamerili, što se moj brat dan pre izbora u mesnom odboru u trećem redu potpuno skromno slikao sa drugim ljudima. Čovek je kriv što je kao član Glavnog odbora stranke otišao u jedan mesni odbor da razgovarao sa narodom, članovima stranke, jer on ne može da im deli milione, kao neki drugi“, rekao je Vučić.

On može da kaže ja sam tu, podržavam svoga brata i to je to, dodao je lider SNS-a.

Vučić je rekao da su juče u osam opština održani izbori za mesne zajednice i da je koliko je obavešten, u 95 odsto mesta pobedio SNS.

„U Novom Sadu u 39 od 42 mesne zajednice pobedio je SNS. Pobedio je sve kandidate. Kažu to nisu izbori političkih partija, ma nemojte. Koga su kandidovali. Da znaju, džipom u Novom Sadu bio je samo gospodin Đilas. Moj brat nema nijedan džip i nikada ga nije imao. Od političara bio je samo Dragan Đilas u džipu“, rekao je on.

Podsetimo, kako je Nova.rs već pisala, Srpska napredna stranka juče je u Novom Sadu još jednom aktivirala svu tešku artiljeriju na ulice. Nabildovane momke, crne džipove, stražare na biračkim mestima, kamere, suflere… Sve je to bilo praćeno zastrašivanjem birača, spiskovima, stranačkim pamfletima i funkcionerima u blizini biračkih mesta, na posletku jakom podrškom Andreja Vučića, brata predsednika Srbije, koji je lično obilazio mesne zajednice i fotografisao se sa članovima SNS.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare