Pored priča o tome kako se “mnogo žrtvuje za Srbiju” i kako “trpi strašne pritiske” zbog svih nas, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izdvojio je sinoć vreme, na televiziji Pink, da govori malo o tome šta voli da radi u slobodno vreme i koliko je umoran.

Za razliku od većine ljudi, koji slobodno vreme koriste za hobije, razonodu, odmor, šef srpske države i tada pokušava nešto da radi.

Pročitajte još...

Nakon priče o pritiscima koje trpe Srbija i on lično, nestašici šećera, Putinu i ekonomiji, Aleksandar Vučić je prešao na svoju omiljenu temu, a to je marljivost i rad Aleksandra Vučića.

Ponovo je predsednik demonstrirao visoko mišljenje o samom sebi, govorio je o svojoj energiji, spremnosti da se žrtvuje, a ono malo slobodno vremena, kako kaže, koristi da pobegne od obezbeđenja i da obilazi radove po Beogradu.

“Kad imate želju“, započeo je on….

„Nekad se iskradem mojim čuvarima i sam vozim automobil da bih video šta to još treba da ispravimo. Ne mogu, onako sa zadnjeg sedišta, nisam dovoljno ni opušten… To radim da bih video i ukazao ljudima na nešto”, opisao je jednu od svojih mnogobrojnih avantura predsednik Srbije, a potom je prešao na priču o snovima.

“Onda shvatite da ponekad ne delite sasvim iste snove. Ali ne možete ljudima ni da namećete i to nije fer s moje strane. Ako se neko umorio, ja sam se pomalo umorio, ali ne smem sebi da dozvolim da se taj umor vidi po rezultatima”, poručio je on.

BONUS VIDEO Vučić: Ne odvrćem sijalice da bih uštedeo na računu za struju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare