„Vlast u Srbiji brže-bolje žuri da Rio Tinto skine sebi s grbače pre izbora“

Politika 19. jan. 202222:28
Podeli:
Foto: Nova.rs/video

"Evropska unija pozdravlja DA na referendumu o izmeni srpskog Ustava u oblasti pravosuđa, a ministarka pravosuđa umesto u Brisel ili neku zemlju članicu s kojom treba da uskladimo propise otputovala u Moskvu, na proslavu tamošnjeg pravosudnog jubileja", započeo je večerašnju emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„A i što bi išla u Evropu, kad je Emanuel Makron danas jasno rekao da sadašnja Unija ne može da prima nove članice, sve dok se sama ne reformiše. A i njega čekaju predsednički izbori u aprilu. Za to vreme, vlast u Srbiji brže-bolje žuri da reformiše svoj pristup temi zvanoj Rio Tinto i skine je sebi s grbače što pre izbora“.

„Uz to fabrikuje provokatore koji sabotiraju skupove protiv vlasti, traže odmazdu nad novinarima i hvale ubistvo Ćuruvije. Srpsko školstvo nema jasna uputstva o tome kako će početi polugodište, ali se država temeljno bavi veštačkom inteligencijom, pa nam školovani ljudi možda neće ni biti potrebni kada digital bude osvojio sve grane društva“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević.

BONUS VIDEO: NewsMax Adria - Cela Emisija - 19.01.2022.

Komentari

Vaš komentar