VIDEO Toma Mona psuje Drobnjaka i radnike kao kočijaš

Politika 23. feb. 202123:54 > 00:10
Podeli:
Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović pojavio se u vanrednoj kontroli radova na izgradnji obilaznice oko Beograda. Snimak na kom on razgovara sa direktorom Puteva Srbije Zoranom Drobnjakom i njegovim saradnikom Miodragom Jocićem je postao popularan na društvenim mrežama, jer pokazuje kako ministar zavodi red. Jedna kamera je, ipak, zabeležila ponašanje ministra Momirovića i psovke koje je uputio radnicima - nakon zvaničnog dela ceremonije.

„Direktore, nemojte da me razočaravate. Nemojte da dozvoljavate to“, rekao je Momirović Drobnjaku u snimku koji služi da pokaže ozbiljnost ministra i želju da se radovi što pre završe. Ipak, na drugom snimku istog događaja, emitovanom sinoć u emisiji „Njuzmaks“, ministar Momirović je prikazao kako se zaista ponaša prema pomenutom Drobnjaku i ostatku ekipe.

„Došli ste ko Mesi i Ronalno, daj završite to, je*ote“, uzvikivao je Momirović, dok su radnici stajali ispred njega. Istu je psovku pomenuo više puta, u više varijacija: „za*ebavate“, „za*ebete“, „je*ene sijalice“. I tako dalje.

Da ne bude da je došao samo da bi vikao i psovao, ponudio im je i pomoć:

POGLEDAJTE JOŠ:

„Čovek ima problem, hoćete da vam ja menjam sijalice?“. Istakao je da nemaju zadatak da prave avione, već železnicu i da hoće rezultate što pre. Uz još psovki, koje zbog pristojnosti  nećemo prenositi.

Izlaganje je završio obraćanjem Drobnjaku rečima: „To mi je prvi penal, nemojte tu da me prodate“. Drobnjak, sve vreme poslušan, kratko je rekao „Nećemo, ministre“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar