Dobrica Veselinović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Šef odborničke grupe "Za dobar grad-Moramo" Dobrica Veselinović izjavio je da materijal za sednicu Skupštine Beograda u sredu ima više od 3.000 stranica i da je odbornicima dostavljen u štampanom izdanju, što on vidi kao - izvrgavanje procedure.

Govoreći o rebalansu budžeta grada za 2022, Veselinović kaže da on pokazuje „nesposobnost gradske vlasti da reši glavne probleme“.

Odbornici Skupštine Beograda održaće u sredu sednicu gradskog parlamenta na kojoj će, između ostalog, biti reči o rebalansu beogradskog budžeta za 2022. godine. Deo opozicije smatra da je budžet netransparentan.

„Ima više od 3.000 strana, mi smo se žalili jer je to jedno izvrgavanje procedure. Mi smo sav materijal obradili, skenirali i objavili javno. Stvar je da se namerno izvrgavanjem procedure i gomilanjem besmislenih štampanih materijala pokušava da zamagli i postupak učini netransparetnim“, kazao je Veselinović.

Dodaje i da je deo materijala za sednicu dostavljen šest i po dana pre sednice, iako, navodi, Poslovnik kaže da to treba uraditi najmanje sedam dana pre sednice.

Opširnije čitajte na N1.

BONUS VIDEO – Replika Dobrice Veselinovića u Skupstini grada Dobrica replika

Komentari

Svi komentari (0)