Kad se slonovi tuku, miševi stradaju, ukoliko se ne uklope, rekao je Goran Dimitrijević na početku emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Ceo svet o Ukrajini i Rusiji, mi o našem Kosovu. Predsednik u Ujedinjenim nacijama otvoreno kaže da je svestan kako tamo niko nikoga ne sluša i da se svako vlada sopstvenim interesima, pa se tako i on više obraćao javnosti u Srbiji, nego skupu u Njujorku na kojem malo ko ima sluha za ono što ga ne zanima“, rekao je Dimitrijević.

„Premijerka jutros govori kako je ta naša situacija kamičak u cipeli Zapada, ali ne kaže da li ćemo se i mi uklopiti tako da ih više ne žuljamo. I Vučić i Kurti se u intervjuima uklapaju za američke uši“, dodao je on.

„Uklapaju se u novu situaciju i hiljade vojno sposobnih Rusa koji rat u Ukrajini ne vide kao svoj, pa ne žale pare kupujući avio-karte za zemlje u koje mogu da otputuju bez vize, a među najtraženijim odredištima je Beograd“, naveo je Dimitrijević i dodao:

„Država svoje dugove uklapa u nova zaduživanja, najavljujući povećanja plata i penzija koje je inflacija unapred obezvredila. Pa se tu vi uklopite.“

BONUS VIDEO – NewsMax Adria – Cela Emisija – 22.09.2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook

Twitter
Instagram

Komentari

Svi komentari (0)