"Ponavlja se situacija sa EU - okrećemo se istoku, okrećemo se Africi, kome treba. Naša spoljna politika sada ima tri stuba - vakcine, poligraf i večnost", ovako je započela večerašnju emisiju "Pregled dana" Neswmax Adria Jelena Obućina.

„Za večnost je zadužen naprednjak Darko Glišić, a on kaže: ‘Vekovi će proći, u Srbiji se neći roditi ravan Vučiću. Krv mi izvadite, snove mi pohvatajte da nisam slučajno sanjao nešto loše o predsedniku'“, kaže Glišić na Pinku ozbiljan i zadaje udarac svima koji u poligraf ne veruju.

„Koliko je važan drugi stub politike, po povratku iz Bahreina demonstriraće predsednik lično – sam će sebe prikačiti na poligraf. Iduća nedelja biće interesantna, obećava on i nudi dokaze  – o Mauricijusu. Bila je i prethodna, ali za nju dokazi nisu poželjni. Zato se po uzoru na treći stub do večnosti prebacuje Belivuk, Kokezin je bio kratko, Vuletićev nešto duže, Ružićev čitav jedan dan, onda KRIK-ov, a od sutra ga šalju preko Drine. Biće znači svačiji, samo da ne bude njihov. Počeo je Pregled dana“, završila je uvod Jelena Obućina.

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

 

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)