„Rasipnici i prosjaci – prvi bliski vlastima, drugi narodu“

Politika 25. feb. 202122:53 > 23:01
Podeli:
Foto: YouTube / Newsmax Adria

"Vređanje zdravog razuma nastavlja se iz dana u dan. Neke uvrede rešava sud, većinu smo primorani da slušamo i trpimo svakog dana. Vlast se svim silama trudi da nam pokaže kako je pravo krivo i belo crno", rekao je večeras u uvodu emisije "Pregled dana" "Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„Predsednik zemlje i predsednica Vlade viču na konferencijama za novinare, prete, upiru prstom, izbegavaju da odgovore na važna pitanja jer oni znaju šta je važno, a ne novinari.

U danu kada smo saznali da je vlada namerila da potroši 60 miliona evra na softver, da bi se to prikrilo, otvara se tema porekla imovine. I o poreklu imovine govori ministar Mali, koji je bio predmet istrage Tužilaštva zbog osnovane sumnje da je učestvovao u pranju novca.

Desetine miliona evra za softver, a nema novca za rešavanje zagađenosti vazduha i vode. I to će morati da pričeka još koju deceniju. Milioni se ulažu u školovanje mladih na fakultetima u Srbiji, a onda većina njih želi da ode iz ovakve zemlje.

U isto vreme smo rasipnici i prosjaci s tim što su oni koji su bliski vlastima ovo prvo, a većina naroda je ovo drugo. A ovo je uvod u ‘Pregled dana’, vesti koje ne vređaju razum“, završio je uvod Goran Dimitrijević.

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

Komentari

Vaš komentar