Foto:N1/Dragan Mujan/Nova.rs

Simpatizeri Aleksandra Vučića počeli su među sobom da se svađaju, kako bi se dodvorili "šefu". Naime, Vladimir Đukanović od sinoć je tema pojedinih tviteraša zbog svog gostovanja u emisiji "Hit tvit", i njegovih izjava o članu Krizog štaba Predragu Konu, koje je menjao nakon izvinjenja Aleksandra Vučića upućenog epidemiologu. Sada je Đukanovića počeo da proziva i drug po pratijskoj liniji, samoprozvani marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

Podsećanja radi, Đukanović je sinoć najpre rekao da je Predrag Kon bio kontradiktoran u svojim izjavama, da bi nakon Vučićevog izvinjenja, koje je usledilo brzo nakon Đukinih reči, promenio priču, te o Konu počeo da priča kao o “vrhunskom stručnjaku i verovatno najboljem epidemiologu u Srbiji”.

Đukanović je danas na svom Tviter nalogu napisao da se zahvaljuje svima koji su gledali „Hit tvit“, koji su ga pohvalili, ali i onima koji su ga kritikovali, te dodao da se posebno zahvaljuje tapšačima po ramenu i lažnim prijateljima.

„Tu posebno ističem one koji su me sa jednakim žarom mrzeli do 2012. dok su bili Tadićevi savetnici i istaknuti članovi DS, a koji su nam smišljali najteže medijske gadosti“, napisao je izemđu ostalog Đukanović, aludirajući tako na Nebojšu Krstića, koji je bio savetnik Borisa Tadića, dok je on bio predsednik Srbije.

Na ove reči je reagovao Krstić, i uz Đukanovićevu objavu napisao:

„Ne treba da braniš Vučića, nego Vučićevu politiku jer je to politika tvoje stranke. Džaba braniš Vučića ako pri svakoj teškoći izmakneš zadnjicu na sigurno i onda rušenje politike proglasiš za svoj stav na koji ‘imaš pravo’. Ako imaš pravo, što plačeš zbog svake reči kritike?“.

Đukanović nije ostao ravnodušan na Krstićeve reči, pa je napisao:

„Nemoj samo ti da ga braniš od mene, majke ti rođene. Posebno nemoj ti da tumačiš šta je njegova politika. Sram te bre bilo!“

Dakle, kako se može zaključiti iz priloženog, problemi u SNS raju nastali su zapravo oko toga – ko više voli i brani Aleksandra Vučića i njegovu politiku.

Nije potrebno naglašavati da Nebojša Krstić u svim nastupima podržava vlast SNS u kojoj je Đukanović istaknuti član.