Beograđanka Aleksandra Ilić (28) ni slutila nije da će doživeti torturu od poznanika, prijatelja, ali i drugih korisnika Fejsbuka kada je objavila fotografije sa ovogodišnjeg letovanja iz Crne Gore, a na koje je, pored nje i troje dece, išla i njena mama. Rešila je da odgovori svima koji su je razapeli kritikama i zlim komentarima.

Aleksandra je, kako priča, pre mesec dana bila u letovalištu Dobre vode u Crnoj Gori, a s obzirom da ima troje male dece – bebu od osam meseci, devojčicu od godinu ipo dana i dečaka od tri godine kao ispomoć i podršku je povela i svoju majku.

„Ni slutila nisam da ću bukvalno preživeti nasilje samo zbog toga što sam se pohvalila da je mama bila sa nama u Crnoj Gori. Trebala nam je pomoć oko dece, naravno, ali žena je ionako sama, tata mi je umro, zašto da je ne povedemo na more, ionako nema sa kim da ide“, priča Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ:

Dodaje da su poruke koje su joj stizale u inboks bile užasavajuće.

„Ljudi skoji me ne poznaju pisali su mi kako sam uobražena, zašto sam rađala toliku decu ako ne mogu sama da se brinem o njima. Pa kao, planiramo li svako veče da izlazimo po kafićima, a baba da čuva decu? A ko će da podoji bebu od osam meseci? Baka, sramno. Ma, nema šta mi nisu pisali“, kaže sa užasavanjem Aleksandra.

Najviše se iznenadila što su je i prijatelji kritikovali.

„Zmaislite, i njima je zasmetalo što je moja mama išla sa nama. Zezali su me, ali onako podrugljivo: Jao, teta Miljka ide sa vama, da biste ti i Marko mogli da uživate? Opasna si, Aleksandra. Baš su zabolele njihove reči, ali samo sam se nasmejala i duboko udahnula“.

Prema njenim rečima, baka je oduševljena što je išla sa ćerkom, zetom i unučićima na letovanje.

„Ona je stvarno uživala sa unucima, šta god ko mislio i pričalo, za nju je to bilo daleko od bilo kakvog mučenja i moranja“, objašnjava nam Aleksandra svoju stranu priče.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare