Da li ćemo saznati istinu o Hrkalović a ne verziju krojenu po meri politike

Politika 16. okt. 202100:38
Podeli:
Foto: NewsMaxAdria

"Pred nama je očigledno još jedan dramatičan vikend. Posle otvorenog dovođenja u vezu ministra Stefanovića s pripremom državnog udara, privedena je Dijana Hrkalović nekadašnja državna sekretarka u MUP-u tokom mandata ministra Stefanovića i njegova desna ruka, koji ju je on, nikada obrazloženo, naglo smenio 2019, nakon što se vratio iz Amerike", rekao je u uvodu u emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„I tada je Dijana izašla iz svih državnih struktura, mislilo se da je zauvek nestala, čak se pominjalo da je menjala i svoje lične podatke. A onda je eksplodiralo početkom februara. Hrkalović je od tada pod stalnim prismotrom a u više navrata je i saslušavana u policiji. Deo opozicije i neki mediji tvrde da je bila ne samo bliska pripadnicima kriminalnih klanova već i njihova zaštitnica, koja mnogo zna“.

„Da li je prikrivala neke dokaze, prisluškivala šefa države ili bila pokrovitelj narko bande. Možda će nam se kasti već večeras, kada predsednik nastupa na jednoj od nacionalnih frekvencija. Pitanje je samo kada i da li će uopšte javnost zaista da sazna punu istinu koja nije verzija krojena po meri politike, već je samo to što joj i ime kaže – istina. Ovo je Pregled dana“, rekao je na kraju Goran Dimitrijević.

BONUS VIDEO: NewsMaxAdria – Pregled dana – 15.10.2021.

Komentari

Vaš komentar