Georgiev: „Mogu da nam pljunu pod PDV!“

Politika 10. jun. 202123:49
Podeli:
Pregled dana sa Slobodom Georgievim
Pregled dana sa Slobodom Georgievim Foto:Newsmax Adria

"Danas je u Jagodini otvorena fabrika. Vučić je otvorio. To je njegova 150 fabrika. On je otvorio više fabrika nego najbogatiji ljudi na svetu", ovako je večeras započeo emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Slobodan Georgiev.

„To je, kako je rekao, nemačka porodična fabrika. On već sedam godina otvara nemačke porodične fabrike. Rekao je da ćemo u njima sada mi da radimo, a možda za 20 godina i Srbi budu sposobni da otvaraju porodične fabrike. Pored predsednika bio je Palma u čiju nevinost predsednik ne sumnja. On zna za neke druge da su krivi i pedofili, ali Palma je dobar, domaćin i porodičan čovek, toliko dobar da stavlja zvončiće na opanke kada ulazi u njivu da ne zgazi mrava“

„Teško je u sve to poverovati u danima kada se čeka da tužilaštvo nastavi postupak protiv Palme. Dodatno, najavljena je fabrika za tiplove. Svi gase industriju, mi razvijamo industriju. Sve fabrike, to je politika, biće u Srbiji. A onda, mogu da nas mrze koliko hoće, mogu da nam pljunu pod PDV! I Hrvati i svi drugi. A Kurti neka radi šta hoće, nas to ne zanima jer Albanci sa Kosova nisu naši građani. Mi imamo kičmu poručuje premijer iz Tirane“, završio je uvod u „Pregled dana“ Slobodan Georgiev.

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar