Goran Dimitrijević Foto: Newsmax Adria

"Pokušaj Prištine da 'sprovodi zakon' Republike Kosovo na čitavoj teritoriji završio se danas teškim ranjavanjem jednog Srbina iz Zvečana" rekao je Goran Dimitrijević u uvodi emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Posle nedavnog rata za tablice sada je na stolu rat protiv šverca robe. Šta god da je, pitanje je da li je potrebnije Kurtiju da diže rejting pred lokalne izbore u nedelju ili predsedniku Vučiću da spremno za sve okrivi sve svoje prethodnike i zapadne sile kojima smeta jaka Srbija, da podseti kosovske Srbe kako im je mnogo bolje nego pre i da je on njihov ključni zaštitnik koji će stati uz njih i obeća im pobedu, iako su srpska vojska i policija odavno otišle sa Kosova, ali dobro zvuči kad se priča o njihovom mogućem vraćanju, a ne o Jovanjici. A cenu plaća cela Srbija, kao i do sada. Predsednik se diči snagom vojske i vojne industrije, Kurti se hvali borbom protiv korupcije. Građani i Srbije i Kosova i Metohije sve manje svoje okruženje vide kao dobro msto za život. Ako dodamo i pravosuđe koje radi za moćne i bogate, a ne za građane, pandemiju i manipulacije u vezi s brojem umrlih, i beskrajne afere koje se zataškavaju, jasno je da nam nikada nije bilo bolje, zar ne? Ovo je Pregled dana“ zaključio je Dimitrijević.

Pogledajte video:

BONUS VIDEO: NewsMaxAdria – Pregled dana – 13.10.2021.

best-vod.umn.cdn.united.cloud/stream?asset=newsmaxadriapregleddana13102021-novas-worldwide&stream=sp500&t=0&player=m3u8v&sp=novas&u=novas&p=n0v43!23t001″ video-id=“2547249″]

 

Komentari

Svi komentari (1)