„Podižemo optužbe protiv Hrvata i s njima pregovaramo o energetskoj saradnji“

Politika 26. maj. 202223:08
Podeli:
Goran Dimitrijević Foto: Newsmax Adria

"Od biće nemaštine i oskudice do imaćemo svega, predsednik iz nedelju u nedelju balansira između ekstrema, kao što balansira između - možda ćemo uvesti sankcije Rusiji ako budemo morali do nećemo nikad ma kako nas primorvali", rekao je Goran Dimitrijević u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Od faktora stabilnosti u regionu do nastavka ratova pravnim sredstvima. U zemlji gde radnici iz Kragujevca ne žele da idu da rade ni u zemlju Evropske Unije, Slovačku, jer im se ne isplati, nudi se da možete slobodno, ako hoćete, da radite u Albaniji ili Severnoj Makedoniji, pa kome se isplati.

Dok podižemo optužbe za ratne zločine protiv Hrvata istovremeno s njima pregovaramo o gasnom povezivanju i energetskoj saradnji. Uveravaju nas da je u životu moguće imati i jare i pare.

U šta ne veruje ogromna većina mladih u Srbiji koji se na samostalni život van roditeljske kuće odlučuju tek daleko posle 30 godine života, jer drugačije ne mogu od te silne perspektive i stabilnosti“, zaključio je Dimitrijević.

Pogledajte video:

***

BONUS VIDEO: Novine NOVA BR 27.05.2022

Komentari

Vaš komentar