Ana Brnabić Foto: TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić oglasila na Tviteru, te napisala da su pojedini predstavnici opozicije otežali poziciju Srbije u pregovorima Beograda i Prištine u, kako je rekla, "nadi da sebi stvore milimetar da dođu na vlast".

„I, šta sad, opet lagali? I Patrik Ho Jeremić, i hrvatski Ponoš, i francuska mrvica Miloš Jovanović, i gđa Stamenkovski, i nežni Boško – svi lagali, sve vreme. Srbiji otežali poziciju u nadi da sebi stvore milimetar da dođu na vlast. Ništa novo. Borba se nastavlja. Svi uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića“, napisala je Brnabić na Tviteru.

Ona je podelila i vesti objavljene na portalu Nova.rs, u novinama Nova i na portalu N1.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon razgovora sa evropskim komesarom za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom, specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom i kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Briselu, da se nije razgovaralo o evropskom predlogu za rešavanje pitanja Kosova i Metohije, već o implementiranju ranijih sporazuma, a na prvom mestu osnivanju Zajednice srpskih opština.

Vučić je ocenio da su imali „težak“ sastanak i dodao je da je uveren da će biti još mnogo sastanaka u narednom periodu.

BONUS VIDEO Vučić i Kurti u Briselu sa Lajčakom i Boreljom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare