Nikola Kojo i Vesna Trivalić Foto: Ivan Dinić/Nova, E-stock/Masanori Yoshida

Glumica Vesna Trivalić objasnila je, u izjavi za Danas, da je na protestu "Srbija protiv nasilja" zbog mladosti budućnih generacija i da stoji uz svoje kolege i sugrađane. Njena izjava privukla je veliku pažnju javnosti, a među onima koji su se oglasili je i njen dugogodišnji kolega, prijatelj i kum Nikola Kojo.

PROČITAJTE JOŠ...

„Hodam. Vodi me svaka izgovorena reč Slobodana Negića. U dubokom bolu i saosećanju sam sa porodicama. U mislima, sa njihovom izgubljenom decom. Zbog nedužno stradalih u Mladenovcu. Zato, hodam. Bol i saosećanje su iznedrili solidarnost. Pa ko će mene, sa 60 godina, da uči, šta da radim, šta da mislim, šta je dobro a šta zlo? To su obavili moja majka, moj otac i moj brat. Svaki korak pravim za moju mladost, na koju niko nije mislio i za mladost budućih generacija. Brižna sam i odgovorna. Glumica sam po profesiji. Radim posao, za koji sam školovana. Vredno i najbolje što umem. Kao i sve umetnosti i naša je čuvar duša i istine. Kroz dobro, govorimo o lošem. I sebi i drugima. A kroz loše, o dobru. To je naš put. Jeste, izgovaramo misli mudrijih, ali nismo bez svojih. Stojim uz moje poštovane kolege. Hodam uz njih. Hodam uz svoje sugrađane“, reči su Vesne Trivalić koje je preneo Danas.

Reagujući na ovu izjavu, njen kolega i prijatelj Nikola Kojo je na društvenoj mreži Tviter napisao „da sa ovim „šljamom“ deli scenu i kadar 30 godina“. Izraz šljam, podsetimo, upotrebila je poslanica SNS Nataša Jovanović kad je pokušala da uvredi naše proslavljene glumce.

Protest „Srbija protiv nasilja“ održaće se u subotu od 18 sati ispred Skupštine Srbije. A šta je plan protesta pročitajte u posebnom tekstu.

BONUS VIDEO Nikola Kojo: On (Vučić) mora da ode, ovo više nije život, ovo je jedno životarenje VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare