Obućina: Živimo između dve sirene za uzbunu

Politika 22. maj. 202223:23
Podeli:
Foto: NewsMax Adria/video

"Bila je nedelja Evropljana - sledi nedelja Rusa, samo nedelja izbora - ta ne prolazi", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Georgina je ušla u osmu nedelju u Velikom Trnovcu – posle glasanja, brojanja, dodela mandata, biće i nedelja formiranja Skupštine. A kad? Šta vas briga – kad jedini imamo slobodnog državnika u Evropi.

On je brana sankcijama Rusiji, čuvar narodnog duha, on je, kaže Vulin, najhrabriji. Šteta, Vulin ne čita Ivančića – jer bi dosad već izdao saopštenje, pod naslovom „zlom Hrvatu“, a sve bi stajalo uz žig ministarstva. Tako Vulin voli a Vučić odobrava. A Ivančić vidi da Vučić u Srbiji razvija „mentalitet kasarne“ u kojem živimo između dve sirene za uzbunu.

A samo prošle nedelje zvonilo ih je nekoliko – i ’44, glad, nečuveni pritisci ali i ljubav ka Evropi i ćevapima. Ove će zvoniti telefon. Zvaće baćuška.

To najstarijeg među nama ne plaši – on zna da je besplatan sir samo u mišolovci. A mi smo izgleda orijentisani ko onaj siroti jazavičar kojeg su Putin i Vučić onomad cetrifugirali", zaključila je Obućina.

Pogledajte video:

***

BONUS VIDEO: Najava novina Nova za 23. maj

Komentari

Vaš komentar