„Ako mislite da preteknemo Evropu, zaboravite na letovanje“

Politika 04. maj. 202122:08
Podeli:
Pregled dana
Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

"Dobro veče. Ako ste se odmorili, vreme je da počnete brzo da radite i još brže zaboravljate, po receptu predsednika. Što pre zaboravite na neradnu nedelju i odmor za prvi maj - jer to žele samo neradnici. A zna se šta predsednik misli o njima, i da radi i na praznik rada", rekla je Jelena Obućina na početku večerašnje emisije NewsMax Adria "Pregled dana".

„Dalje – zaboravite letovanje, jer ako mislimo da preteknemo Evropu po rastu, to isključuje sunce, kapućino, rukolu i ostale luksuze. Zaboravite i da je bio Uskrs ako niste kupili ‘Srpski telegraf’. Tabloid je delio sličice za jaja. Među svecima, vojskovođama i naučnicima – Kon, Nestor i Darija, Putin i Ivica i, naravno, onaj čije je jaje najjače još od kad je bio premijer, pa na tucijadi porazio vojsku“, nastavila je Obućina.

„Dalje, zaboravite marihuanu. Neće biti legalizacije dok je predsednik tu gde jeste rekao nam je Vulin, nije pominjao Jovanjicu, ali jeste klince – ko bude imao džoint, ide u aps. Zaboravite i na istopolne brakove. Ni njih neće biti dok je predsednik tu gde jeste. Gordana Čomić mogla bi da zaboravi zašto su je uopšte zvali u Vladu istopolnog supružnika sa detetom. Kad sve zaboravite, a ima toga još – brzo na posao sa osmehom“, zaključila je Obućina.

 

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram