Obućina: Prvi pendrek Srbije, kao u stara dobra vremena

Politika 11. maj. 202121:57 > 21:58
Podeli:
Foto: Newsmax Adria

"Danas je dan za Vulina, vratio se. Kao u stara dobra vremena u uniformi krojenoj po njegovoj meri. Nije ga bilo neko vreme, osim na Pinku - šta je radila udarna desnica koja je nastala iz levice?", upitala je Jelena Obućina na početku večerašnje emsije NewsMax Adria "Pregled dana".

„Čitao transkripte prisluškivanih 1882 razgovora. Vučić i članovi njegove porodice razgovarali su sa 26 prisluškivanih osoba, ali nije bilo kriminala, kaže pravnik Vulin – znači pričalo se o sportu, vremenu, deci i eventualno cveću. O sportu, Vulin kaže, svako ko olako shvati ono što predsednik govori, taj puno greši, jer kad predsednik govori to je plod ozbiljne analize, a ne mašte“, kazala je Obućina.

„Predsednik je rekao da sportska mafija mora da nestane i tako će i biti – isključiv je prvi pendrek Srbije, a Tončev ne veruje. I još se Vulin hvali rešenim ubistvima. Ali ne razmišlja o žrtvama, nego k’o šef o rejtingu, pa popunjava naslovnice o Belivukovoj mašini za meso u kojoj se melju ljudi. I to nije kraj – stepen opšteg kriminala opada, kaže ponosan Vučićev trbuhozborac. Znači – samo nam je još organizovani ostao“, zaključila je Obućina.

 

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar