Jelena Obućina Foto: Newsmax Adria

"Opasno se približavamo danu kad parodija i satira više neće biti moguća. Ali neće ih vlast zabraniti, nego više niko neće znati kako da se šali sa nečim što je samo po sebi smešno, a trebalo bi da važi stvarno!", ovako je započela emisiju "Pregled dana" Jelena Obućina.

„Evo – kovid propusnice. Biće uvedene od subote ! Ali, ima fazon! I to Pajtonovski: do deset uveče svi mogu u restoran, a od deset do jedan samo sa papirom. Na pola zalogaja nevakcinisani da pljunu i napuste skup. Premijerka je ljuta – propusnice uvodi nerado jer, setimo se, ona ne veruje u mere! Ljuta je i zbog toga što se ne nose maske u zatvorenom prostoru što je primetila tek jutros jer sinoć na žurci sa Džonijem Depom nije bilo maski. Mada logično – što bi iko trošio pare da dovuče zvezdu, a da ga niko ne vidi od maske?“.

„Ljuta je i što neko iz Kriznog štaba dojavljuje medijima odluke, kad podaci cure iz MUP-a u Informer nije ljuta. Možda je za kovid propusnice kasno – ali za predsednikov predlog nije. On uvodi poligraf pasoše. Ko ima taj – zna istinu. Kapetan Dragan je izgleda sebi takav obezbedio, pa kaže: navijači Zvezde i
Vučićev sin dali su mu 30.000 dolara u vreći, stan i auto. Dodatak predsednikovom predlogu je da pasoši važe isto posle 22 h – tako će istina ići u terminu Zadruge. Neće je niko ni primetiti“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

BONUS VIDEO: NewsMaxAdria – Pregled dana – 20.10.2021.

Komentari

Svi komentari (0)