Obućina: Pobedila je lista koju priznajemo, na izborima koje ne priznajemo

Podeli:
Jelena Obućina, emisija Pregled dana Newsmax Adria
Jelena Obućina Foto: Newsmax Adria

"Dobro veče. U autonomnoj pokrajini Kosovo, održani su izbori koje ne priznajemo, jer su organizovani od strane privremenih organa uprave u Prištini koje ne priznajemo" rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

Obućina je zatim nastavila:

„Učestvovala je lista koju priznajemo i pobedila u svim mestima sa srpskom većinom, na tim izborima koje ne priznajemo. Lista privremne uprave koju ne priznajemo, izgubila je u većini opština i gradova, što mi priznajemo. Ono što je naše je pobedilo i mi to priznajemo, ono što nije naše je izgubilo i mi i to priznajemo.

U Negotinu je pobedio SNS što priznajemo. Snimak krađe ne priznajemo. Ni uspeh Narodne stranke u nemogućim uslovima ne priznajemo. Dijana Hrkalović je u zatvoru i radila je sa kriminalcima, to sad priznajemo. Odgovornost i da do vrha u MUP-u nije mogla bez Vučića – to ne priznajemo.

Da je predsednik najbolje informisan od svih u Srbiji i ne samo tu nego i u regionu – to priznajemo – sada kad kaže da nije znao ništa i to priznajemo. A ko priznaje pola mu se prašta, ili ko priznaje pola mu se dodaje, to svak sebi sam nek prizna. Počeo je Pregled dana“ zaključila Obućina.

Pogledajte video:

BONUS VIDEO: Isto sve, a umesto REM-a

Komentari

Vaš komentar