Podeli
Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

"Samo sam običan čovek, objavio je na Instagramu predsednik države. I još dodao da će malo ko da mu poveruje. I u pravu je - najpre, zato što deo naroda veruje da ima super moći, a drugi deo zna da običan čovek u retkim trenucima odmora uglavnom legne na kauč i gleda tv", ovako je započela večerašnju emisiju "Pregled dana " Jelena Obućina.

“A predsedniku bi to bilo dosadno jer zna 7 TV dana unapred. I još, običan čovek uglavnom nema tatin podrum vina da tu sedne i pije srpski šardone, kao predsednik u Jajincima”.

“Običan čovek, kakav je Milan Jovanović nema gde ni da legne ni da sedne, jer je tom novinaru zapaljena kuća po nalogu Vučićevog stranačkog kolege. Njegovi su i podrum i kauč izgoreli.

Običan mladić pretučen je u Lapljem Selu na Kosovu. Tamo veruju zato što se njegov tata ne sviđa predsedniku i nije hteo da sedi u podrumu. Ima ko hoće i na kanabe i u podrum i gde god treba samo da zaliči na onog lažnog običnog čoveka s početka priče. Toma Mona u epizodi – ‘Kopija originala’. Počeo je pregled dana za obične ljude”, završila je uvod Jelena Obućina.

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar