Obućina: Na merama smo REM-a, možda konačno nešto nauče

Politika 01. mar. 202122:24 > 23:31
Podeli:
Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

"Dobro veče. Nema novih mera za kovid - dobro nam je i ovako. Mnogo se vakcinišemo, mnogo se zaražavamo, mnogo se pune bolnice ali bar nema žurbe. Nema novih mera, ali ima novi zahtev. Lekari Kriznog štaba traže zabranu kontakata i policijski čas. Nije da im merimo, ali - znamo kako se sa njihovim zahtevima završava" ovim rečima je Jelena Obućina počela još jednu emisiju "Pregled dana" na NewsmaxAdria.

Obućina se dotakla i današnjeg ispitivanja bivše državne sekretarke MUP – a Dijane Hrkalović, koja je odbila poligrafsko ispitivanje, jer je, kako je rekao njen advokat, bolesna. Ali i Slaviše Kokeze i ostalih aktuelnih dešavanja u Srbiji.

„Na merama su  bivše drugarice i drugovi – poligraf im dođe kao čistilište. Ko prihvati ostaje, ko odbije izdajnik. Tako se pisac knjige „Moj put ka uspehu“ našao na listi – hipotetičkih atentatora. Nova mera da se smanji zagađanje vazduha u Beogradu je uklanjanje bilborda sa plućima. Vrlo efikasno. U međuvremenu i mi smo na merama. REM-a . Nadziraće rad Nove S i N1- radujemo se – možda će konačno naučiti nešto od zanata“ rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije „Pregled dana“.

 

Pogledajte celu emisiju "Pregled dana"

Komentari

Vaš komentar