Obućina: Dobro veče u ringu ili u krimi romanu, kako vam volja

Politika 25. okt. 202122:31
Podeli:
Pregled dana Jelena Obucina
Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

"Dobro veče u ringu ili u krimi romanu, kako vam volja. Da smo u prvom, govore nam i vlast i opozicija. Da smo u drugom, piše nam javno preduzeće EPS. A jednako je mogla potpisati premijerka, jer ona kaže: atmosferu da je normalno ubiti predsednika - stvorili su mediji. Reče i ostade premijerka", rekla je na početku večerašnje emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Dakle, za roman klasičnog detektivskog tipa – sve imamo i žrtvu i krivce samo još, da se u maniru knjiške policijske procedure, uz nešto zapleta, u zatvor odvedu već nokautirani slobodni mediji. A pripreme su počele kroz planirane izmene Krivičnog zakonika. Jer ne misli Brnabić na one novine što su Vučiću stavljale omču oko vrata, niti lažirale njegovu ugroženost“.

„Ne misli ni EPS da smo u krimi romanu – jer slušamo da to preduzeće troši naš novac da kupuje prislušne uređaje i sluša protivnike vlasti. Ne, nego zato što opozicija ima bolesnu bujnu maštu. Lepo bi bilo kad bismo znali šta je to bujna mašta, jer se evo godinama ispostavlja da nam nemoguće osvane sutradan u medijima kao naslov. Možda nam je zato bolje od krimi romana da živimo u ringu, tu je bar borba neprestana i ne pobeđuje uvek jači“, završila je uvod u Pregled dana“ Jelena Obućina.

BONUS VIDEO: NewsMaxAdria – Pregled dana – 25.10.2021.

Komentari

Vaš komentar