Obućina: Dele se vakcine, ordenje i lekcije iz novinarstva

Politika 17. feb. 202122:16
Podeli:
Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

"Dele se vakcine, deli se ordenje, dele se lekcije iz novinarstva", započela je večeras emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Čekamo šta će još narednih dana biti lansirano kao tema da se lagano zabašuri ono oko navijača, oko kumova, da se ne pita dalje i mnogo. Valja i Jovanjicu vratiti iz krivičnog u tabloidno – politički postupak.

Dele se na mrežama selfiji sa žičara. Krizni štab naknadno deli upozorenja jer ranije nije bilo poželjno. Deli se društvo dalje na atome – jedni pitaju zašto da se u Srbiji vakcinišu stranci pre domaćih i zašto se komšijama šalju vakcine, drugi pitaju – zašto da ne“.

„Dok deoba traje po dubini i svim pitanjima – od najavljene seče krivih knezova zbog sprege sa kriminalcima, seče se samo nedužno drveće. Jedni veruju da rade ispravan posao, drugi seču sprečavaju telima.

Da živimo u reklami bila bi to ‘za nekoga sve, za svakog ponešto..’ stara reklama Robnih kuća. Nije važno ko je bio glavni glumac. Važno je jedinstvo i da svi budemo složni dok traje OVO, traži vlada, a koliko vidimo potrajaće“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

Komentari

Vaš komentar