Pregled dana Jelena Obucina
Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

"Građanima je dogorelo, april im je daleko. A naprednjaci su silni, a još im se i žuri. Idelano za našu bolest koju ne lečimo" rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Pa smo juče gledali slavljenje bagera Radiše u Areni i slanje sličnog bezimenog da gazi ljude u Šapcu. Pa smo slušali poruke o pristojnoj Srbiji koja ide trotoarom, a gledali bacanje devojke preko bankine. Pa smo danas čuli da imamo višak demokratije, i da je trebalo da budu vodeni topovi, a bile su samo motke i čekići. Čekić u glavu – lepa svećica za 13. rođendan. I čestitka državnih batinaša – danas nam je divan slušalo se iz službenih automobila. Lepe škode za 13 rođendan.

Preživeli smo ustaški malj preživećemo i tvoj čekić – poručuju oni koje vlast naziva agresivnom manjinom i fašistima. Namerno prećutkuju da su duhoviti sluhisti pa pevaju ministu pitanje: kako ti je teka, Vuline? Vučić neće vratiti zakone, potpisaće ih. A onda iduće subote, ako se ovako nastavi počeće pitanja, o zdravlju majki… to brine patrijarha, a kako tačno čućete na kraju Pregleda dana“ završila je Obućina.

Pogledajte video:

BONUS VIDEO: Najava novina Nova za 29. novembar

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)