Foto: N1,Nova.rs

Nakon što je bivši predsednik Srbije Boris Tadić na Tviteru odreagovao na zaplenu Lamborginija Vučićevog kumčeta, oglasio se i analitičar blizak vlasti Nebojša Krstić, a rasprava na ovoj društvenoj mreži postala je žestoka.

Kako je napisao Tadić, policija je zaplenila automobil Uroša Panića tek kada je podignuta javnost zbog „besramnog bahaćenja“, a kako dodaje, to bahaćenje i kršenje zakona traje godinama i sve vreme se javno objavljuje, ali policija očigledno nije smela da reaguje dok nije dobila dozvolu.

„Slom države“, dodao je.

PROČITAJTE JOŠ

Krstić je odgovorio na ovaj tvit, napisavši Tadiću da zamisli da policija krene da pleni imovinu „njegovih“ demokrata koji su „za vreme i zahvaljujući tadašnjoj vlasti“ postali milijarderi.

„Jedva čekam! I njih tadašnjih i vas sadašnjih. A pogotovo vas koji ste i tadašnji i sadašnji. A sad nastavi, u skladu sa tim, da braniš bahaćenje kojim se ugrožavaju životi građana i ruganje policiji“, odgovorio je Tadić.

Rasprava se ovde nije zaustavila, jer je Krstić na to rekao da „o bahaćenju ove vlasti ima pravo da govori svako osim onog predstavnika bivše vlasti koji je gledao monstruozno bahaćenje i bogaćenje svojih funkcionera, ćutao, pravio se nevešt, a još uvek se pravi naivan“, te dodao da „može i da nacrta ovo, ako je komplikovano“.

„Pa ti si stvarno moralni homunkulus, jer si do poslednjeg trenutka bio službenik te vlasti i uzimao platu. Što nisi dao ostavku tada? Samo za razliku od tvog služenja ovoj vlasti, tada nisi morao da opravdavaš moralne bestijalnosti. A u tome si postao pravi ekspert. Mašala“, napisao je Tadić i zaključio:

„Od materijano pohlepnih i nepoštenih ljudi, za društvo su veća opasnost intelektualno nepošteni ljudi, jer oni utiru put najvećim pljačkama i slomu jednog društva“.

BONUS VIDEO Boris Tadić, BIVŠI PREDSEDNIK SRBIJE

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare