Pisac i jedan od autora podkasta "Dobar, loš, zao" Marko Vidojković bio je jedan od sagovornika u emisiji "Junaci doba zlog" u kojoj se govorilo i glavnom uredniku televizije Hepi Milomiru Mariću. Tom prilikom Vidojković je otkrio šta mu je Marić uoči jedne od svojih emisija rekao o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali i na koji način su isečene sve njegove "sporne" izjave.

„2016. godine u oktobru kada me je Marić zvao u emisiju, ja dođem sa bedžom žuta patka. Pre emisije Marić mi kaže „Marko nemoj mnogo protiv Vučića, znaš“ i onda mi kaže „ćuti, on je lud, pobesneće, ne znaš kakav je on“. Pre emisije mi je rekao i da skinem žutu patku“, rekao je Vidojković i nastavio:

„Ja sam imao svojih sat vremena lajanja, možda i više i vidim da ulazimo u treći sat snimanja i kontam „Marić će ovo da seče, Marić će sve ovo da iseče“. I pojavi se ta emisija na Jutjubu i meni kreću da j… ma… „A Vidojkoviću šta ćutiš kao pi… sve vreme, ne smeš ni da bekneš pored ovog Marića kad odeš na Hepi“. A ja se samo setim koliko sam lajao, ali on ti skrati rečenicu izbaci što ne valja o Vučiću i ti odjednom dobiješ neku novu rečenicu čudnu“, ispričao je Vidojković u emisiji „Junaci doba zlog“, a zatim zaključio:

„On neće prestati dok god je Vučić na vlasti, a bojim se da ni Hepi neće nestati. Dok god je Vučić na vlasti“.

BONUS VIDEO: Milomir Marić kao junak doba zlog: Nasmejani promoter mržnje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare