Mere se ne uvode, bitna je ekonomija, kao da je pandemija glavna razvojna šansa

Politika 09. sep. 202121:32
Podeli:
Foto: Newsmax Adria

"Tragedija u Severnoj Makedoniji, 14 ljudi poginulo je u požaru u montažnoj kovid bolnici u Tetovu, kao da sama pandemija nije dovoljna", rekao je u uvodu u emisiju "Pregled dana" Goran Dimitrijević.

„Srbija je u evropskom vrhu po dnevnom broju novozaraženih od korone na 100 hiljada stanovnika. Nove mere se ne uvode jer je bitna ekonomija, kao da je pandemija glavna razvojna šansa. Predsednik kaže da ne može on da natera ljude da se vakcinišu ako to ne žele, jer bi time kršio njihova ustavna prava, a on sam krši Ustav baveći se stvarima koje uopšte nisu nadležnost predsednika“.

„Bliže se izbori, a glasovi se više ne dobijaju pričama o zatvaranju i ograničavanju, već o otvaranjima i napretku. Urađeno je šta se moglo i što se korone tiče ubuduće, biće šta nam Bog da. Ograničavaju se samo informacije, a neke i potpuno zataškavaju, recimo šta je sve volšebno dobilo dozvolu za gradnju u Beogradu u senci epidemije. Kada se sto puta ponovi da narod nikad nije bio bogatiji, možda narod u to i poveruje. Zato se sada ponavlja da Jovanjica nije postojala, rezultat se čeka. Srbiju svi napadaju, ali predsednik je istrajno štiti i neće da upravlja po diktatu stranaca. I to će nesumljivo sve reći i Angeli Merkel u ponedeljak“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević.

POGLEDAJTE JOŠ:

Komentari

Vaš komentar