Krizni menadžment: Problemi rešeni pred Vučićevo obraćanje

Politika 24. jul. 202123:55 > 25. jul. 2021 00:41
Podeli:
Foto: Newsmax Adria

"Krizni menadžment, dan drugi. Od jutros sve sami privredni uspesi i zlatno doba na sva zvona. Siniša Mali o neviđenim investicijama, Čadež o blistavoj regionalnoj saradnji. Zorana Mihajlović o uspešnom gasovodu", rekao je Goran Dimitrijević na početku večerašnje emisije NewsMax Adria "Pregled dana".

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

„Posle hapšenja vozača ubice deteta na Karaburmi – kozmetička revizija presude sinu Željka Mitrovića, vraćen predlog zakona o vodama koji najednom ipak nije dovoljno dobar, mali Gavrilo dobio novac za lečenje. Sve u 24 sata, sve pred večerašnje obraćanje predsednika na Pinku. Nebojša Stefanović je odavno u nemilosti šefa i to se sjajno namestilo, pa ga sad posle Objektiva, i Kurir na naslovnoj strani svrstava među dežurne krivce za sve i zaverenike protiv Vučića, a ministar se koprca hvaleći šefa i preteći tužbama protiv dojučerašnjih saboraca iz medija“, istakao je Dimitrijević.

„Međutim, nije ovaj vikend počeo samo dosadnim političkim cirkusom i lažnim rijalitijem. Ima i stvarnih uspeha na koje smo ponosni. Na Olimpijskim igrama u Tokiju, već dve medalje za Srbiju, u streljaštvu i tekvondou. Bravo“, zaključio je voditelj „Pregleda dana“.

 

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar