Kad su oni ginuli ’99., on je sređivao kuhinju u novom stanu

Politika 14. jun. 202122:21
Podeli:
Jelena Obućina, emisija Pregled dana
Jelena Obućina Foto: Newsmax Adria

"Pred konačnu bitku za Kosovo u Briselu, pred konačnu odbranu svetinja i Vidovdana - naš knez Lazar išao je putem kojim se mora ići: prvo na pričešće, pa po blagoslov kod Pahomija i na kraju da se pokloni junacima Košara", započela je večerašnju emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Kad su ginuli ’99. on je sređivao kuhinju u novom stanu, tad nije mogao da ih obiđe. Sad mu treba to junaštvo, ta slika mu je potrebna. Cinici kažu, da se Lazar tako borio Murat bi još bio živ, ali oni ne shvataju da predsednik neće ustuknuti. Bar ne pred kamerama“.

„Iako ga kod kuće napadaju zeleni, iako ga napadaju sebični građani, iako ga napadaju oni što ga prisluškuju, braniće ga Ana i Vulin i pre svih brat. A brat ko brat zna da je pred bitku potrebno ohrabrenje . Zato je doneo malu pobedu unapred, za vikend, potpomognutu uljem, šećerom i SNS kafom. Izlepio je slike od Futoga do Limana – svaka mesna zajednica nosi isto ime. A opozicija se čudi – ko im je kriv kad im braća nisu u politici, kad im ciljevi nisu mesne zajednice i kad čekaju svoj red na RTS kamere“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Komentari

Vaš komentar