Instagram podrška Đokoviću neće pomoći u Australiji, ali pomaže Vučiću u Srbiji

Politika 14. jan. 202222:58
Podeli:
NewsMax Adria - Cela Emisija - 14.01.2022.
Foto: NewsMax Adria

"Sve je politika. Novak je postao talac australijske unutrašnje politike i sad je deo nečega što nema veze s tenisom i turnirom, već sa predizbornim čuvanjem obraza vlade pred biračima izmrcvarenim strogim i dugotrajnim zatvaranjem izbog pandemije", rekao je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„Ne sme se dozvoliti da tolerisanje Novaka bude prekretnica za ljute glasače, i to se sigurno neće sportski završiti po srpskog tenisera. Instagram podrška srpskog predsednika „Zašto ga maltretirate“ sigurno mu neće pomoći u Australiji, ali pomaže predsedniku u Srbiji. Ekologija odavno nije talac politike već JE politika, pa u Srbiji možda Rio Tinto postane glavna prekretnica uoči izbora“.

„Zato zdravlje naroda i Krizni štab jesu taoci politike, što smo videli i po masovnom zaražavanju na tvrdoglavo organizovanim javnim dočecima. Energetski sistem je talac politike, ali na Kosovu i neki Srbi i neki Albanci ne dozvoljavaju da budu taoci energetske krize koju ne osećaju na svom džepu, pa se bave novom formom rudarstva. Za to vreme, istraga o ubistvu Olivera Ivanovića pre četiri godine odavno je talac političkog procesa pregovora Beograda i Prištine“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević.

BONUS VIDEO: NewsMax Adria - Cela Emisija - 14.01.2022.

Komentari

Vaš komentar