Georgiev: Vlast odlučna da slomi političku kičmu i Beogradu

Politika 06. maj. 202121:52 > 22:32
Podeli:
Pregled dana
Pregled dana sa Slobodanom Georgievim Foto:Newsmax Adria

"Kako naš narod kaže, mala para veseli čoveka. Dobro je što i građani dobijaju neku crkavicu od države. Sad pet hiljada, pa još tri hiljade, pa još šest hiljada na jesen... dobićemo u zbiru za jedan biftek u restoranima u kojima se hrane svakoga dana članovi vlade", rekao je Slobodan Georgiev na početku večerašnje emisije NewsMax Adria "Pregled dana".

„Samo, da kažemo građanima jednu stvar: ovaj novac, ovu pomoć i nagradu za vakcinu, to je novac naše dece i naših unuka koji će da vraćaju ove milijarde kojima se Mali i Vučić razbacuju ovih dana. A šta bi drugo, kada je sve osvojeno, kada je sve zauzeto, kada se i prošlost i sadašnjost kontrolišu u potpunosti? Moraju da preuzmu kontrolu nad onim iz budućnosti, i to tako, da oni vladaju – a mi da plaćamo“, kazao je Georgiev.

„U to ime deli se naš novac, u to ime pravi se novi kandidat za pobedu u Beogradu jer tu jedino zapinje i tu jedino još ima drugog glasa. Vlast je odlučna da nakon sledećih izbora slomi političku kičmu i Beogradu, da se konačno svi predaju, da svi zaćute jer, kao što znamo, Vučić ne može da se koncentriše kada drugi pričaju. A vi, kako ste?“, zaključio je Georgiev.

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar