Emisija "Zato glasaj" Foto: Nova S

Gost u prvoj epizodi emisije "Zato, glasaj!" biće autor jednog od najgledanijih regionalnih podkasta ,"Agelast" Galeb Nikačević. Prisetio se svog prvog izlaska na izbore i otkrio s kakvom energijom danas izlazi na biralište. Govorio je i na koji način i kroz koje kanale komunikacije mladima objasniti važnost izlaska na izbore.

Prva epizoda emisije će početi danas u u 19 časova, odmah nakon emisije „Među nama“. Repriza je narednog dana posle emisije „Mentalno razgibavanje“.

„Naredne dve nedelje gledamo se u ponedeljak, sredu i petak u istom terminu, od 19 časova, a u nedelji pred izbore svake večeri od ponedeljka do četvrtka“, rekao je u intervjuu za Nova.rs novinar i voditelj ove emisije Danilo Mašojević.

Pored toga, Mašojević je objasnio kako će izgledati koncept ove emisije.

„U emisiji u trajanju od 20 minuta sa javnim ličnostima razgovaraćemo onjihovim biračkim iskustvima, ali i o izborima koje su imali kroz život i karijeru. Bavićemo se najzanimljivijim izbornim fenomenima i kulturom glasanja u svetu. Razgovaraćemo o tome zaštoje važno glasati, izaći na izbore i iskoristiti svoj glas. Za koga god građani žele… Poruka je da glasaju po svojoj savesti i afinitetima, ali samo nek iskoriste svoje ravo“, podvukao je Mašojević.

Bonus video: Podcast „Snaga uma“ – gost Danilo Mašojević

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram