Jelena Obućina, emisija Pregled dana Newsmax Adria
Jelena Obućina Foto: Newsmax Adria

"Dobro veče, policajcima. Čuvari našeg mira, svoj više nemaju" rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Vide, sve je kontra, od onoga što su učili. Pa sad važi: da okrenu glavu od kriminala, da okrenu od huligana, da okrenu od uplašenog građanina i da ne okrenu od biračkih kutija. Možda kao čuvari glasova napreduju! Kao čuvari zakona rizikuju hapšenje ili nazadovanje ili prinudne odmore ili premeštaje. A minimum poligraf.

Oni znaju šta se dešava na ulici, a ko zna šta je na ulici, taj zna šta je u državi. A u državi je onako kako je u medijima – pet godina pisalo se da je kuma mafije, ali nije dovoljno, sad su Dijanini halteri veći problem. A realnih problema se sećamo i što niste izašli kad su vas zvali za Savamalu i što ste rekli da nije bilo struje. I što ste izašli na demonstracije i što ste lako pendrečili i šutirali.

Pa kažite: kako se u vas uselila nova nenormalnost, tako lako bez otpora? Ko Vama rukovodi? O da, pas obučen da nanjuši migrante i drogu, laje vam na šefa.

Nije smešno drugovi u uniformi. Budite fer, kažite nam, je l’ pošteni policajac umro? Ima nas koji bi tom simbolu došli na pomen…“ zaključila je Obućina.

Pogledajte video:

BONUS VIDEO: NewsMaxAdria – Pregled dana – 19.10.2021.

Komentari

Svi komentari (0)