Vučić sugerisao da se prekadrira voditelj vremenske prognoze

Politika 24. jun. 202122:38
Podeli:
Goran Dimitrijević, emisija Pregled dana
Goran Dimitrijević Foto: Newsmax Adria

"Nije protekao nijedan dan, a predsednik nam se opet obratio: pohvalio se telefonskim razgovorom sa predsednikom Kine Sijem u kome su potvrdili čelično prijateljstvo. Nije nam rekao da li su pominjali štrajkove u Boru, gde upravljaju Kinezi ili trovanje životne sredine koje donose kineske kompanije", započeo je večerašnju emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„Pohvalio je nastanak nove TV stanice pod okriljem Telekoma i tu sugerisao da se prekadrira voditelj vremenske prognoze. Razgovor sa novinarima iskoristio je i da pošalje poruke regionu i suprotstavi se, kako kaže, kampanji u kojoj se na Srbiju stavlja žig sramote“.

„Tu kampanju pominje samo predsednik i oni koji ga slede, a kada oni o tome ne bi to govorili ne bismo ni znali da ta kampanja postoji. Siniša Mali je dobio satisfakciju za sada, i opet može da se potpisuje kao doktor, dok se Beogradski univerzitet ne izjasni ponovo. A novinari koji se zaista bave istraživačkim novinarstvom otkrivaju nove strašne istine o životu u Srbiji“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević.

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

Komentari

Vaš komentar