Dimitrijević: Predsednik trenutno tihuje i pojavljuje se samo na Instagramu

Podeli:
Foto: Nova.rs/video

Dan nakon što je Vlada Srbije saopštila da se odustaje od projekta Jadar i saradnje sa kompanijom Rio Tinto i dan nakon što je premijerka ponudila ekološkim aktivistima celokupnu dokumentaciju o slučaju, na pomolu je ozbiljan diplomatski skandal" rekao je Goran Dimitrijević na početku emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

Dimitrijević je zatim nastavio rečima:

„Ambasade SAD, Brtianije i Nemačke u zajeničkom saopštenju negiraju navode predsednice vlade Srbije, odbacujući njene tvrdnje, da su novcem ili na bilo koji drugi način podržale aktivnosti organizacija pred čijim je zahtevima vlada popustila. U diplomatskim krugovima vlada zbunjenost, iako su navikli da predsednica vlade i predsednik države često daju izjave koje se tumače kao poruke za unutrašnju upotrebu bez suštinskog značaja.

Ovo sada zvuči ozbiljnije i videće se u narednim danima šta će se dešavati: da li će biti javnih izvinjenja i drugačijih tumačenja ili će predsednik, koji trenutno tihuje i pojavljuje se samo na Instagramu izaći da objasni. Ili je najbolje da se mediji odmah sada zaokupe još jednom pričom o pripremanom atentatu. Trese se i u Crnoj Gori i o tome večeras ekskluzivno razgovaramo sa predsednikom vlade Krivokapićem.

Pogledajte video:

BONUS VIDEO: NewsMax Adria - Cela Emisija - 21.01.2022.

Komentari

Vaš komentar