Dijana Hrkalović i Aleksandar Vučić
Dijana Hrkalović i Aleksandar Vučić Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV/TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIC

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a, dan pred početak suđenja obrisala je sa svog Instagrama sve do sada postavljene fotografije, ali i pratioce, osim jednog - Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i SNS.

Nakon što je kao novog branioca angažovala Vladimira Đukanovića, visokog funkcionera Srpske napredne stranke, bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović obrisala je sa svog Instagram naloga sve do sada postavljene fotografije. Obrisala je i sve pratioce, osim jednog – Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i SNS.

Iako je ranije pratila više naloga na ovoj društvenoj mreži, sada se među onima koje Hrkalović prati nalazi samo jedan – nalog predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Suđenje Dijani Hrkalović trebalo bi da počne sutra.

Advokat Borivoje Borović rekao je da promena branioca ne predstavlja iznenađenje, jer se tako slučaj stavlja pod kontrolu.

Foto:Screenshot/Instagram/dijanahrkalovic

„Angažovanjem ražimskog advokata ovaj predmet se stavlja pod kontrolu, a Hrkalović se u samom začetku sprečava da govori“, ocenio je Borović za list Danas.

Foto:Screenshot/Instagram/dijanahrkalovic

Kako je ranije najavljeno, sutra bi trebalo da počne suđenje Hrkalović optužene za trgovinu uticajem, za šta je tužilaštvo tražilo da bude kažnjena na pet godine zatvora.

BONUS VIDEO: Zašto kažeš Šarić a misliš Hrkalović?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare