Stefana Đurović

Stefana Đurović, devojka koja je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći u ponedeljak u mestu Guberevac, biće danas sahranjena na Starom groblju u Kraljevu. Nesrećna devojka je stradala kada je automobil, u kojem je bila sa drugaricom i jednim muškarcem, sleteo s puta i udario u betonski stub.

Devojka sa kojom je bila u automobilu je u teškom stanju na klinici Banjica, dok je vozač povređen, a on je navodno u trenutku nesreće bio u svesnom stanju.

PROČITAJTE JOŠ:

Uprava Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji oprostila se od svoje studentkinje Stefane Đurović rečima: „Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo studente i sve zaposlene na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Univerziteta u Kragujevcu da je naša draga koleginica Stefana Đurović, studentkinja treće godine Osnovnih akademskih studija tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 23. avgusta 2022. godine“.

Stefanin otac, Vladimir Đurović je na svom Fejsbuk profilu podelio potresne reči kojima je pokušao da se i na taj način oprosti od svoje tragično preminule ćerke.

„Sine, sećam se prvog pogleda na tebe u krevecu 1998., odrastanje, igru, okice..“, glasile su reči neutešnog oca.

„Što mene ne uze već mi nju odvede. Nevinu dušu koja je tek počela da živi“, napisao je Vladimir Đurović povodom tragedije koja ga je zadesila.

Podsetimo, nesreća u kojoj je Stefana poginula navodno se dogodila drugi dan svadbe na kojoj je ona bila kuma. Kako je preneo 192, povređena devojka koja se nalazi na Klinici za ortopediju na Banjici ima povrede vratnih pršljenova i kičme i nalazi se u veoma teškom stanju, u komi. Lekari se bore za njen život. Pored povreda kičme i vrata, ona po celom telu ima hematome i rasekotine.

BONUS VIDEO: Sletanje sa puta i prevrtanje kamiona na magistralnom pravcu Žagubica – Požarevac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)