Ilustracija/Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pripadnici kraljevačkog odreda Žandarmerije oduzeli su u subotu, na Goliji, službene pištolje dvojici inspektora Policijske uprave (PU) Novi Pazar, nezvanično saznaje radio Sto plus.

Oni su, po prijavi lovočuvara javnog preduzeća “Srbijašume” da su na lokalitetu Preko Brdo primetili tri nepoznate osobe kako pucaju iz vatrenog oružja, izašli na lice mesta i tamo zatekli dvojicu inspektora kriminalističke policije PU Novi Pazar i rođaka jednog od njih.

Pročitajte još:

“Od jednog inspektora je oduzet službeni pištolj ‘CZ 99’ sa praznim okvirom, a od drugog ‘glok’ sa četiri metka u okviru. Inspektori su negirali da su pucali, ali su pretragom terena do sada pronađene četiri čaure koje će, zajedno sa oduzetim oružjem, biti prosleđene na veštačenje”, kazao je izvor iz Žandarmerije.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo koje će se izjasniti nakon što stignu rezultati veštačenja pronađenih čaura i oduzetih pištolja.

Na lice mesta izašla je i patrola policije iz Ivanjice, koja je utvrdila i da je jedan od inspektora upravljao vozilom koje nije bilo registrovano.

VIDEO: Velika akcija MUP: Hapšenje zbog droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar