Policija
Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi, Inđiji i Sremskoj Mitrovici otkrili su, prilikom kontrole saobraćaja na područjima ovih opština, šestoricu vozača pod dejstvom narkotika.

Patrola u Rumi zaustavila je devetnaestogodišnjeg vozača „opela“ pod uticajem kanabisa i dvadesetogodišnjaka koji je upravljao „nisanom“ pod dejstvom kokaina.

Takođe u Rumi, policija je zatekla četrdesetogodišnjaka koji je vozio „pežo“ pod uticajem kokaina i opijata. Pregledom njegovog automobila pronađene su tri kutije metadona, pa će zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga, protiv vozača biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Pročitajte još:

U Inđiji, policijski službenici otkrili su dvadesetjednogodišnjeg vozača „pežoa“ i dvadesetšestogodišnjeg vozača „fijata“ koji su bili pozitivni na kanabis, a na području Sremske Mitrovice dvadesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“, takođe pod dejstvom kanabisa.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno vozače, da poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

BONUS VIDEO: Teška saobraćajna nesreća u Beogradu, dvoje poginulih

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar