Čedomir J. presudio je sinoć svojoj supruzu Blaženki J. (39) najverovatnije sekirom, njeno telo je ostavio da leži u krevetu, a zatim se popeo na sprad kuće gde se obesio o jednu gredu. Policija je, stigavši na lice mesta, najpre ugledala užasan prizor na spratu kuće, a kada su obešenog Čedomira skinuli sa omče, još veći horor ih je sačekao u donjem delu porodične kuće u batajničkom Šangaju.

„Mi smo se skoro doselili, ali smo imali kontakta sa njima, ne nešto preterano ali bila je to dobra porodica, a deca su im bila izuzetno vaspitana. Moj muž je malo stariji, teško se kreće, i oni su uvek pitali da li mi treba pomoć. Nikad tu nije dolazila policija, nikad nije bilo nikakvih problema, čak ni sinoć ništa nismo čuli. Velika tragedija, srećom pa deca nisu bila tu – ćerka koja je treći razred srednje škole je otišla sa društvom na more, a sin koji je mlađi, četvrti razred osnovne škole, otišao je kod babe“, kaže komšinica iz prve kuće do doma porodice.

Blaženku je, kako saznajemo na licu mesta, Čedomir sekirom ubio u prizemlju kuće, a potom je otišao u sobu na spratu kuće i tamo se obesio o gredu. Kada su vatrogasci i policajci došli, naišli su na zaključana vrata.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Neko od policajaca se popeo i pogledao kroz prozor i video jeziv prizor – Čedomirovo telo kako visi. Kada su provalili i kada su skinuli Čedomira sa omče, otišli su dole i zatekli stravičan prizor – Blaženkino telo je ležalo na krevetu, a krvi je bilo i po zidovima, kažu svedoci.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako saznajemo na licu mesta, Blaženka je bila babica u porodilištu „Narodni front“, a Čedomir je, kako nezvanično saznajemo, radio u Nemačkoj odakle se vratio pre par dana.

Komšije kažu da nisu mogle ni da pretpostave da će u njihovoj porodici doći do ovakve tragedije, posebno jer je reč o „normalnoj porodici“. Oni su iza sebe ostavili decu, koja srećom nisu bila kod kuće u trenutku kada je Čedomir počinio zločin – mlađi sin, inače osnovac, bio je kod babe, a starija ćerka, srednjoškolka, na moru sa drugarima.

Susedi ove porodice ispričali su našim reporterima na licu mesta da je Čedomir pre nekoliko dana došao iz Nemačke…

Bonus video: Izjava roditelja ubijene žene kod Petrovca na Mlavi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram