Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Niška policija je, brzom i efikasnom akcijom identifikovala devetnaestogodišnjaka iz ovog grada koji se sumnjiči da je preksinoć nakon verbalne rasprave oštrim predmetom naneo tri ubodne rane u predelu ruke takođe devetnestogodišnjem mladiću, saopštila je Policijska uprava Niš.

Policija će, kako je saopšteno, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva Niš protiv mladića podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

Povređeni mladić je zbrinut u Kliničkom centru i potom na sostveni zahtev otpušten na kućno lečenje.

Pročitajte još:

Sukob dvojice mladih Nišlija, od kojih je jedan nakon verbalne rasprave potegao nož dogodio se preksinoć nešto posle 20 sati u Mokranjčevoj ulici.

Prema rečima očevidaca, grupa mladih okupila se ispred jednog dragstora u ovoj ulici, da bi se u jednom trenutku pokoškali, a onda je jedan od njih izvukao nož.

„Ja sam čula buku, otvorila sam prozor i videla te dečake kako se guraju. Sve se veoma brzo završilo, nisam ni znala da je neko napadnut nožem sve dok nisam videla da je došla Hitna pomoć. Čula sam da je dečko lakše povređen, stigla je i policija i to je to“, rekla je jedna Nišlijka čiji prozor gleda na mesto obračuna.

U niškom UKC potvrđeno je da je Hitna pomoć transportovala mladića do njihove ustanove i da je on nakon zbrinjavanja povreda u predelu ramena i nadlaktice otišao kući.

BONUS VIDEO: Napad na radnicu teretane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar