Goran Milanović Foto: Facebook

Negotinac Miodrag P. (72), za koga se sumnja da je udarcima u glavu sekirom usmrtio Gorana Milovanovića Gligu (52), na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, se branio ćutanjem.

Ovakvu reakciju osumnjičenog niko nije očekivao upravo zbog toga jer je nakon zločina izašao iz stana i sam pozvao policiju.

„Nismo očekivali da će iskoristiti svoje zakonsko pravo da se brani ćutanjem, s obzirom da se nakon ubistva sam prijavio policiji, kazao im adresu, na koju su policajci odmah otišli, gde su i pronašli Goranovo beživotno telo kao i sekiru-kažu nadležni.

Tačan motiv ubistva još uvek nije poznat. Prema jučerašnjim nezvaničnim saznanjima, Miodrag i Goran, koji se poznaju odranije su se posvađali zbog para, jer je navodno Goran potrošio Miodraževu penziju.

Pročitajte još:

Pretpostavlja se da je Miodrag ubio svog prijatelja Gorana na spavanju, budući da nakon obdukcije nisu pronađene odbrambene povrede, ali se ni to ne zna, jer osumnjičeni ćuti, pa će najverovatnije rekonstrukcija ugla sečiva sekire pokazati u kom je položaju bila žrtva.

Više javno tužilaštvo je ovaj zločin okarakterisalo kao teško ubistvo i Miodragu P. je određen pritvor do 30 dana.

Bonus video: Strah od nestanka goriva 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar