Foto:privatna arhiva

"Sinoć smo se čuli. Naš razgovor kao i uvek, šala i smeh. I obavezno, budi dobar i volim te puno, vidimo se. Međutim, jutros tužne vesti", sa teškim bolom rekla je prijateljica Sime Belenzade (29) i njegove porodice, pevačica Kaća Ivanov - Kajka.

Kako je navela, Sima je se vraćao iz Paraga, gde je bio kod zajedničkog prijatelja.

„Krenuo je kući, sleteo s puta, udario u neko drvo, toliko znam. S njim su bile i dve devojke, one su dobro“, kaže sagovornica.

Foto:privatna arhiva

„Kako su njegovi? Kako mogu biti? Majka je neutešna, otac nem od bola, braća ne žele da veruju. Narod se skuplja, imam milion poziva…velika tragedija i veliki gubitak za sve nas“, vidno potrešena rekla je Kaća. Kako kaže, Sima je bio divan, uvek nasmejan i raspoložen.

Nije prošao dan, a da se nisu čuli, da nije poslao poruku ili neki vic, kaže Kajka.

„Omiljen u društvu, dobar kolega, dobar pevač. Sarađivali smo s vremena na vreme. Znam ga još dok je bio dečkić. Mnogo sam dobra sa njegovim najstarijim bratom, čak smo se i pobratimili. Sa drugim bratom, takođe se dugo družim. Mi smo kao jedna kuća, kao jedna porodica. Veoma se volimo i poštujemo“, dodaje pevačica.

Foto:privatna arhiva

„Njihova kuća je bila otvorena za svakoga u svako doba dana i noći. Svi smo se osećali prijatno kod familije Belenzada. Pravili roštilja, kotliće, svirali, pevali… Ništa više neće biti isto“, kaže Simina prijateljica i koleginica Kaća.

Pročitajte još:

Da podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 3 časa izjutra kod Gajdobre, život je izgubio 29-godišnji Sima Belenzada, pevač iz Futoga. Nesreća se najverovatnije dogodila zbog neprilagođene brzine, a postoji sumnja i da je Sima zaspao za volanom. Sa njim su u automobilu bile dve devojke, a obe su nepovređene. Sima je iza sebe ostavio i suprugu i dvogodišnju ćerku.

BONUS VIDEO: Teška saobraćajna nesreća u Beogradu, dvoje poginulih

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar