Foto:privatna arhiva/facebook

U ubistvu i namamljivanju Strahinje Dačkovića (37) iz Brusa, koji je u subotu ubijen u luskuznom kvartu Kambodže, kako se sumnja, učestvovao je njegov dobar prijatelj.

Prema rečima izvora Kurira, Srbin je namamljen da siđe ispred stambenog kompleksa u kom je živeo u tom gradu.

U istrazi su ispitani očevici, ali i Dačkovićeva supruga.

Svedoci su rekli da je u čoveka iz vatrenog oružja pucano tri puta iz belog Leksusa, koji se zaustavio pored njega. Policija koja je stigla na lice mesta ubrzo nakon pucnjave odvezla je čoveka u bolnicu Kalmet na lečenje.

„Čuo sam tri pucnja, a auto je odjurio nakon pucnjave. Žrtva je i dalje bila živa nakon pucnjave, ali je teško povređena”, rekao je jedan od očevidaca za tamošnje medije.

Pročitajte još:

Njegova supruga je navodno videla kad je „leksus“ odlazio s mesta zločina, a u njemu je prepoznala državljanina Sjedinjenih Američkih Država, s kojim se njen muž družio.

Ona je rekla da je njen muž oko 23 sata došao kući, a da je pola sata kasnije na poziv prijatelja izašao napolje. Pozvao ga je upravo Amerikanac, a supruga je istakla i da u tome nije videla ništa sumnjivo, jer su bili u dobrim odnosima.

Tamošnja policija radi na rasvetljavanju zločina i pronalasku napadača, koji se nalaze u bekstvu.

Podsetimo, Srbin je brutalno likvidiran u subotu, oko 23:30 časova u luksuznom delu Pnom Pena. Dačković je rodom iz Brusa, a već godinama živi u inostranstvu. Nije poznato čime se bavio u Kambodži, a kako je naš portal ranije pisao on je otišao iz Srbije kako bi izbegavao zatvorsku kaznu.

BONUS VIDEO: Mesto ubistva u Krnjači

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare