Policija privodjenje hapsenje
Ilustracija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Žena (49) preminula je 16. decembra nakon estetske operacije smanjivanja grudi u jednoj privatnoj ordinaciji u centru Beograda.

Srpkinja je zajedno sa svojom ćerkom došla iz Nemačke kako bi otišla na estetsku operaciju smanjivanja grudi u jednoj beogradskoj ordinaciji za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

„Ćerki je osoblje klinike reklo da je operacija protekla u redu. Međutim, kada je žena mogla da stane na noge, krenula je do kupatila i tu se srušila. Sve se dešavalo kasno uveče oko 23 sata tog 16. decembra. Pozvali su hitnu pomoć“, kaže izvor „Kurira„.

Pročitajte još:

Čim je stigla do klinike, ekipa hitne pomoći je odmah započela reanimaciju, međutim žena je na putu do Urgentnog centra, koji je relativno blizu klinici, već imala jako male šanse da preživi.

„Pacijentkinja je dovezena do Urgentnog intubirana i priključena na respirator, sa braunilom u ruci. Odmah je prebačena u službu reanimacije, gde su primenjene sve mere nastavka reanimacije, ali nažalost lekari Urgentnog su mogli samo da konstatuju smrt“, kaže izvor.

O celom slučaju obaveštena je i policija koja je obavila uviđaj, a slučaj je prosleđen nadležnom tužilaštvu i Ministarstvu zdravlja.

BONUS VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu