Foto: Facebook

Nakon što je prijavljen nestanak Aleksandra Lazića, koji je poslednji put viđen u Krnjači, ispostavilo se da je mladić imao nanogicu i da postoji mogućnost da je zapravo pobegao, zbog čega policija sada i traga za njim.

„Aleksandar Lazić se nije u subotu, 3. decembra, vratio iz dozvoljene šetnje što je naš sistem uredno registrovao. Poverenik je o tome obavestio nadležni sud koji mu je odredio meru zabrane napuštanja stana sa primenom elektronskog nadzora“, rečeno je za Nova.rs iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

U objavi koji je postavio njegov poznanik piše da je on poslednji put viđen u ulici Branka Momirova u naselju Krnjača u periodu između 14 i 15 sati, a kako kaže njegov prijatelj, njemu se svaki trag gubi u subotu.

Bio u kućnom pritvoru zbog droge

Međutim, kako nezvanično saznajemo on je bio u kućnom pritvoru zbog droge.

S druge strane, njegovi prijatelj i majka brinu, jer misle da je nestao.

„Ne znam šta da mislim, ne mogu ništa da mislim. Poslednji put sam bio kod njega pre dva, tri meseca. On je bio u pritvoru, pa je dobio nanogicu, sve je poštovao od policije što je trebalo, imao je šetnje od 14 do 15 sati. U subotu u tom periodu je rekao majci da ide da kupi cigare, i više se nije vratio“, rekao je za Blic njegov drug S. E. koji je objavio post da je Aleksandar nestao.

Pročitajte još:

Ističe da je zabrinut za stanje Aleksandra jer kaže da je hroničan bolesnik.

„On ima epilepsiju, a majka mu je šećeraš. Pretražili smo deo šume u blizini njegove kuće, kod bivšeg rasadnika. O svemu je obaveštena Uprava za izvršenje krivičnih sankcija. Danas će biti 48 sati od kada je on nestao“, govori njegov drug.

Aleksandrova majka Radmila javila nam se uznemirena i uplakana i rekla da ne zna šta je sa njenim sinom i da ne zna šta je moglo da mu se desi, ali da se nada da će ga pronaći živog.

U objavi prijatelja navodi se da ako neko prepozna mladića može da se javi na broj 061 63 18 656 ili da pozove policiju.

BONUS VIDEO: U parku kod hotela Moskva u Beogradu pronađeno telo muškarca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar