Foto:Printscreen/Instagram

Policajci su danas pretresli kuću N.O. (48) potpukovnika Vojske Srbije i hirurga na VMA koji je uhapšen zbog sumnje da je svojoj supruzi naneo teške telesne povrede.

Komšije N.O. potpukovnika Vojske Srbije i poznatog hirurga s VMA koji je počinio brutalno porodično nasilje i pretukao svoju suprugu, otkrile su o kakvoj je porodici reč i u kakvim su odnosima prethodno bili. Policija je danas ušla u kuću i pretresla je, prenosi Blic. Nakon kraćeg zadržavanja iz kuće su izneli nešto zamotano, kako se čini, nalik na pušku i ubacili je u gepek. Iz kuće niko nije izlazio osim policije, pa nije poznato gde se sada nalaze njihova deca.

Pročitajte još:

„To je neka samozatajna porodica, doselili su ovde pre 14 godina, ali nisu se ni s kim družili, niti previše komunicirali, pozdravili bismo se pri susretu i to je bilo sve. Šokirani smo sa ovim što se dogodilo! Sinoć smo videli policijska kola pod rotacijom i Hitnu pomoć, ali niko od nas nije znao šta se dogodilo, svi smo iz novina saznali kakovo se nasilje dogodilo. Iako je doktor delovao nadmeno i uobraženo, nikada ne bismo pomislili da je u stanju ovako nešto da napravi“, kažu komšije.

Od suseda smo saznali da Ostojići imaju troje maloletne dece.

„Dvoje starijih idu u još u osnovnu školu, a najmlađe dete ima tri, četiri godine. Najstarija devojčica je sedmi razred, tiha i povučena, nikada se ne upušta u razgovor sa komšijama. Srednji dečak je četvrti razred, dobro dete, ali znao je s vremena na vreme da napravi neke stvari kako bi na sebe skrenuo pažnju. Niko od nas nije gledao na te „sitnice“ ali kada se sagleda celokupna slika stiče se utisak da je reč o jednoj disfunkcionalnoj porodici. Ko zna šta se sve dešavalo iza četiri zida i čega su se ta deca nagledala. Dobro je pa je žena smogla snage da kaže sa kakvim monstrumom živi i šta joj je radio“, rekla je komšinica.

Porodica hirurga se ni sa kim iz naselja nisu bili prisni iako tu žive dugi niz godina. Svi ih znaju kao kulturne ljude, pa su meštani šokirani saznanjem da je hirurg pretukao suprugu i naneo joj teške telesne povrede. Na društvenim mrežama hirurg i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije na kojima deluju srećno. Niko nije mogao da nasluti kakav pakao se dešava iza četiri zida, niti da nasluti da je ugledni doktor spreman da počini takvo brutalno nasilje.

BONUS VIDEO: Kuća u Somboru koju je nasilnik zapalio pošto je ubio ženu i dve ćerke

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare