Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs; Goran Srdanov/Nova.rs; privatna arhiva facebbok

Mihajilo Lečić (26) iz Čačka koji je nastradao sinoć na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, studirao je treću godinu Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, a kako pričaju njegove komšije, bio je mladić za primer. Ističu i da je s devojkom, sa kojom je bio u trenutku nesreće, planirao svadbu.

U porodičnoj kući stradalog mladića, u naselju Ljubić u Čačku, potpuni je muk. Komšije ističu da je Mihajilo bio mladić za primer, te niko ne može da poveruje šta se dogodilo.

„Mihajilo je studirao ETF, ali i radio za jednu firmu. Majka mu je slomljena od bola i ne može da se pomiri s tim da ga više neće videti“, kaže sagovornik Nova.rs.

Foto:privatna arhiva

Ističu da je imao velike planove.

„Hteo je da se oženi, kada on i njegova devojka završe sve poslove. Ovo nije jedina tragedija u porodici Lečić. MIhajilov otac je preminuo pre nekoliko godina“, dodaje naš sagovornik.

Pročitajte još:

Sa druge strane, kako mediji pišu, Mihajilova devojka je u nesreći zadobila prelom nogu.

„Izašao je sa verenicom da večeraju. Živeli su zajedno i trebalo je da se uskoro venčaju. Vozač star 23 godine je usled velike brzine prvo udario u drugi auto. Potom se odbio i udario njih dvoje. Mihailo je na licu mesta poginuo, a verenica je zadobila prelom nogu“, rekao je za Blic rođak.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Obdukcija će biti završena u četvrtak, a u petak će se znati kada će biti sahrana.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se sinoć oko 21 sat u Bulevaru kralja Aleksandra u Beograda. Na Mihajila je naleteo vozač „audija“ i usmrtio ga na licu mesta.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća na Banovom brdu: Devojka automobilom udarila u kontejnere, pa u izlog cvećare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare